Imatex vacancies

Currently we do not have any vacancies available.

Function name

Location: Schoten
Type contract: Voltijds
Date start: Directe ingang 

What do we offer:
is slechts een proeftekst uit het drukkerij- en zetterijwezen. Lorem Ipsum is de standaard proeftekst in deze bedrijfstak sinds de 16e eeuw, toen een onbekende drukker een zethaak met letters nam en ze door elkaar husselde om een font-catalogus te maken.

Interested?

Mail je cv en overtuigende motivatie sebastien@imatex.be een eerste kennismaking. Je krijgt een persoonlijk antwoord. Deze vacature wordt exclusief opgevolgd door Sébastien Coosemans.

Your profile:

Van een sales engineer verwachten we uiteraard een sterke interesse in techniek, maar Hidrostal kijkt zeker ook uit naar een gemotiveerde en energieke collega die aansluit bij het bestaande team. Diploma of ervaring? Met een bacheloropleiding elektromechanica/elektronica of gelijkwaardig door ervaring, heb je de juiste achtergrond; met een eerste werkervaring in een technische omgeving kan je ons zeker ook overtuigen. Je zal werken vanuit het kantoor in Antwerpen, dus gaat onze voorkeur uit naar kandidaten uit de Antwerpse regio. Het allerbelangrijkste is dat je iemand bent die no-nonsens, efficiënt en zonder stress elke dag oplossingen op tafel legt waar we onze klanten mee verder helpen.

Your responsabilities:

Voor de Belgische klanten – vooral studiebureaus, waterbouwkundigen, diverse industriële sectoren en pipeline constructeurs – ben jij het centrale aanspreekpunt bij Hidrostal.  Na een intensieve technische opleiding, neem je zelf het initiatief voor de selectie van interessante en uitdagende projecten op basis van lastenboeken of binnenkomende offerte aanvragen.